Raamdecoratie Lemmer, direct
bij je thuis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Noord-Nederland
Geen voorrijkosten

Raamdecoratie Lemmer

Je huis een make-over geven met nieuwe gordijnen? Of wordt het dit jaar dan toch eindelijk tijd om de vliegen in de zomer buiten te houden met op maat gemaakte horren? Bij Hazelhoff Raamdecoratie ben je aan het juiste adres voor alle soorten raamdecoratie. Op zoek naar raamdecoratie in Lemmer? Wij geven vrijblijvend advies aan huis.  

Gratis inmeetservice voor raamdecoratie in Lemmer

Gordijnen, horren, jaloezieën, lamellen of screens? Landelijk, strak industrieel of modern? Wij hebben het allemaal. Om je een goed advies te geven over de juiste raambekleding komen wij bij je thuis en voorzien we je van onze gratis inmeetservice. Wij verzorgen het nauwkeurig inmeten van de raambekleding, beoordelen of de gewenste montage uitgevoerd kan worden en wat de montage gaat kosten.

De mogelijkheden van raamdecoratie

De mogelijkheden voor het decoreren of bekleden van je ramen zijn eindeloos. Zo is er namelijk keuze uit jaloezieën, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen of lamellen. Ontdek al onze mogelijkheden, samen komen we tot de beste oplossing voor jou ramen.

Alvast wat inspiratie op doen? Bekijk de mogelijkheden voor raamdecoratie.

Raamdecoratie lemmer

Raamdecoratie Lemmer: plan je afspraak in

Een bestaand interieur kun je vernieuwen zonder dat er een verbouwing nodig is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of kantoor? Plan dan snel een afspraak in. Wij helpen je graag!

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak