Raamdecoratie Heerenveen, advies aan huis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Noord-Nederland
Geen voorrijkosten

Zonwering Heerenveen

Een heerlijk zonnetje buiten? Dat is heel fijn, maar niet als er te veel zonlicht naar binnenkomt. Bij Hazelhoff Raamdecoratie ben je aan het juiste adres voor alle maatwerk zonwering in Heerenveen.  

De juiste zonwering voor jouw situatie

We vinden het vaak heerlijk dat de zon via het raam naar binnen schijnt. Toch is dit niet altijd ideaal. Zo kan het je nachtrust verstoren door vroegtijdig lichtinval of verstoort het je productiviteit en schermhelderheid op een warme zomerdag. Het juiste type raambekleding in de juiste omgeving is hiervoor cruciaal. Zorg bijvoorbeeld voor verduisterende raamproducten in de slaapkamer, zodat het licht je minimaal kan storen. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen of horizontale jaloezieën. Benieuwd welk type zonwering het beste in jouw woning past? Neem gerust contact met ons op.

Buitenzonwering

Ook buitenzonwering zorgt ervoor dat de temperatuur in je woning aangenaam blijft en zorgt tegelijkertijd voor een schaduwplek op je terras. De zonwering wordt aan de buitenkant van je ramen geplaatst. Zo wordt de directe kracht van de zon effectief tegengehouden. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van buitenzonwering. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Op zoek naar zonwering in Heerenveen? Wij komen graag bij je thuis voor een passend advies. De volgende buitenzonweringen bieden wij aan:

  • Screens
  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  • Markiezen
  • Rolluiken
Hazelhoff Raamdecoratie Friesland

Zonwering Heerenveen: hier moet je op letten

Het is belangrijk dat vooraf kijkt naar de stand van de zon en de hoeveelheid ruimte de buitenzonwering nodig heeft om zon in huis te voorkomen. Woon je in het centrum van Heerenveen? Dan zijn screens een goede oplossing. Dit is een zonwerend doek, dat direct langs je raam wordt geplaatst. Screens zorgen ervoor dat je wel naar buiten kan kijken, maar niet naar binnen. Wil je ook schaduw op het terras creëren? Kies dan voor een knikarmscherm.

Inspiratie nodig bij het kiezen van de juiste zonwering? Laat je dan snel inspireren.

Afspraak maken?

Op zoek een specialist in zonwering in Heerenveen? Wij helpen je graag. Maak vrijblijvend een afspraak voor advies aan huis.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak