Raamdecoratie advies aan huis

Afspraak maken
Advies aan huis
De specialist van Friesland
Geen voorrijkosten

Hazelhoff raamdecoratie

De juiste raamdecoratie is dé basis van je interieur. Raamdecoratie moet niet alleen stijlvol zijn, het moet passen bij de ruimte en daarbij ook functioneel zijn. Als je op zoek bent naar de juiste raamdecoratie kom je voor enkele keuzes te staan. Welke raamdecoratie past het best in bij de ruimte, wat sluit het beste aan bij mijn interieur en is de raamdecoratie praktisch en gebruiksvriendelijk. Wij adviseren je bij deze keuze en geven je een persoonlijk advies, volledig op maat.

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en plaatsen van raamdecoratie. Om je het beste advies te kunnen geven over welke raamdecoratie bij jouw interieur past, werken we uitsluitend bij je thuis. Zo komen we samen tot de beste oplossing en gaan we aan de slag met je nieuwe prachtige interieur!

Raamdecoratie op maat Friesland

Een keuze gemaakt? Dan gaan we voor je aan de slag! Na het advies over de juiste raamdecoratie starten we met inmeten. Dit allemaal bij je thuis. Zo zorgen we voor het beste resultaat. We adviseren je over het materiaalgebruik en het onderhoud van je raamdecoratie. Wanneer de raamdecoratie klaar is voor montage komen onze ervaren stoffeerders het bij je monteren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Robert Hazelhoff is eigenaar van Hazelhoff Raamdecoratie. Hij heeft jarenlange ervaring in de branche en weet álles over raamdecoratie, stoffering en interieurs.

Werkwijze

Adviesgesprek

1

Stalen bekijken

2

Opmeten

3

Bestelling plaatsen

4

Monteren

5
1

Adviesgesprek

2

Stalen bekijken

3

Opmeten

4

Bestelling plaatsen

5

Monteren

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak