Maatwerk binnenzonwering, direct
bij je thuis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Friesland
Geen voorrijkosten

Binnenzonwering

Binnenzonwering houdt zon en warmte buiten én geeft een mooie uitstraling aan je interieur. Deze raambekleding in de binnenkant van je raam zorgt ervoor dat jij comfortabel kunt wonen en werken in iedere ruimte. Onderstaande binnenzonweringen bieden wij aan;

  • jaloezieën (zowel hout als aluminium)
  • rolgordijnen
  • lamellen
  • plissé
  • duette
  • vouwgordijnen
Hazelhoff Raamdecoratie Friesland

 

Advies binnenzonwering

Welke binnenzonwering bij je past hangt af van de ruimte, je interieur en natuurlijk je persoonlijke smaak. Heb je een strak, industrieel of modern interieur? Dan zijn jaloezieën een goede keuze. Bij landelijk interieur passen vouwgordijnen beter.

Daarnaast moet je ook kijken naar de ruimte zelf, als je kiest voor lichte kleuren van je raambekleding lijkt de ruimte groter. Donkere kleuren maken de ruimte kleiner. Daarbij benadrukken verticale strepen de hoogte van de kamer en zorgen horizontale strepen voor een breder lijkende kamer. Als laatste is het belangrijk om te zien waar de binnenzonwering hangt, is dit een slaapkamer? Dan is een verduisterend effect belangrijk. Kies hierbij voor een verduisterend rolgordijn of plisségordijn.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak

Werkwijze

Adviesgesprek

1

Stalen bekijken

2

Opmeten

3

Bestelling plaatsen

4

Monteren

5
1

Adviesgesprek

2

Stalen bekijken

3

Opmeten

4

Bestelling plaatsen

5

Monteren