Raambekleding kiezen voor een schuin raam of dakraam?

Advies aan huis
De specialist van Noord-Nederland
Geen voorrijkosten

Raambekleding kiezen voor een schuin raam of dakraam? Dit zijn de mogelijkheden

Op zoek naar passende raambekleding voor een schuin raam of dakraam? Er zijn veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor lichtdoorlatende jaloezieën tot geheel verduisterende duettes. Welke past bij jouw woning en waar moet je op letten? Je leest het in onze blog!

Raambekleding passend bij jouw stijl

Heeft u schuine ramen in de woonkamer? Dan vindt u het wellicht lastig om de juiste raambekleding te kiezen. Echter zijn er genoeg mogelijkheden, die passen bij jouw interieur. Lichtdoorlatende binnenzonwering is ideaal voor de woonkamer. Er komt voldoende licht in huis en het zorgt voor de gewenste privacy. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat het altijd past bij jouw stijl.

Heb je een raampartij die zowel rechte en schuine ramen heeft? Dan kan de raambekleding voor zowel de rechte als schuine ramen voorzien worden van hetzelfde materiaal en kleur. Wil je graag jaloezieën? Ook dit kan toegepast worden op zowel rechte als schuine ramen. Jaloezieën zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Zonwering Joure


Verduisterende raambekleding voor de slaapkamer

Een schuin raam of dakraam in de slaapkamer? Dan is geheel verduisterende raambekleding de oplossing. Deze raambekleding is beschikbaar in alle gewenste kleuren. Van beige tot bijvoorbeeld groen. De stof maakt het gordijn verduisterend, je zit niet gebonden aan bepaalde donkere kleuren. Iedere kleur kan als verduisterend gordijn worden ingezet. Zo is er voor ieder interieur de passende raambekleding.

Horren voor de zomerse dagen

Frisse lucht in huis, maar ongedierte buiten houden? Horren kunnen ook voor een schuin raam of dakraam geplaatst worden. Er zijn speciale horren gemaakt voor dit type raam. De foto laat één van de mogelijkheden zien. Hierbij zit het raam wat dieper in de muur.

Maatwerk door Hazelhoff Raamdecoratie

Meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van raambekleding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij je langs voor een advies aan huis. Zo kiezen we samen de beste oplossing passend bij jouw wensen en interieur.

horren

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak