Zonwering Sneek, maatwerk direct
bij je thuis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Friesland
Geen voorrijkosten

Zonwering Sneek

Ben je op zoek naar binnen- of buitenzonwering? Dan ben je bij Hazelhoff Raamdecoratie aan het juiste adres. Voor het beste advies over zonwering, komen we langs bij je thuis. We bekijken jouw woonsituatie en op basis daarvan adviseren wij je over de verschillende soorten zonwering.

Zonwering advies aan huis

Op warme zomerdagen is zonwering onmisbaar. De zonwering zorgt ervoor dat het licht niet naar binnen komt en je de zon buiten de deur houdt. Zo blijft je woning in de zomer lekker koel. Welk type zonwering je ook zoekt, voor iedere situatie is er een geschikte oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een knikarmscherm en geniet van de schaduw op je terras. Meer privacy creëren in of rondom je woning? Ook dan kan zonwering de oplossing zijn.  Je kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenzonwering.

Voor welke zonwering ga je?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan stijlen, kleuren en verschillende systemen. Samen kijken we welke zonwering het beste bij je woning past. Voor buitenzonwering kun je kiezen uit het volgende assortiment:

  • Screens
  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  • Shutters
  • Markiezen
  • Rolluiken

De keuze van de zonwering hangt van het doel van de zonwering en je persoonlijke voorkeur. Laat je alvast inspireren op onze inspiratiepagina. Bekijk onze inspiratiepagina.

Zonwering badkamer

Zonwering Sneek: maak een vrijblijvende afspraak

Benieuwd wat voor zonwering geschikt is voor jouw woning? Maak een vrijblijvende afspraak. We komen bij je langs aan huis voor een adviesgesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden voor de zonwering, als jij een keuze hebt gemaakt meten we de ramen op, plaatsen de bestelling én monteren de zonwering.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak