Gordijnen Leeuwarden maatwerk, direct
bij je thuis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Friesland
Geen voorrijkosten

Gordijnen Leeuwarden

Op zoek naar nieuwe gordijnen? Dan ben je bij Hazelhoff Raamdecoratie aan het juiste adres. Zonder gordijnen is je woning niet compleet! Wij zijn de gordijnenspecialist aan huis. Samen met jou kiezen we de gordijnen in Leeuwarden die passen bij jouw woning en persoonlijke voorkeur.

Gordijnen Leeuwarden: advies bij je thuis

Hazelhoff Raamdecoratie komt bij je thuis, we geven je een advies over de gordijnen die passen in jouw woning en nemen je mee in de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende stoffen, kleuren en dessins. Wij werken op afspraak, zo kun jij de tijd nemen voor je keuze en krijg je intussen advies van een specialist.

Laat je inspireren

Welke gordijnen kies je? Wil je je alvast laten inspireren? Bekijk dan onze inspiratiepagina. Kies je voor overgordijnen, inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën (horizontaal of verticaal) of plisségordijnen. Zoals je al ziet, de keuze is enorm. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit stoffen, zo weet je zeker dat je gordijnen mooi vallen. Tijdens de afspraak komen we met alle stalen bij je langs, zo kun jij de juiste keuze maken voor het gordijn.

Gordijnen Leeuwarden

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak. We starten met een vrijblijvend adviesgesprek, bekijken samen de stalen, meten de ramen op – zo weet je zeker dat het correcte gemeten wordt – plaatsen de bestelling én komen de gordijnen bij je monteren.

Gordijnen Leeuwarden Gordijnen Leeuwarden

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak