Raamdecoratie Leeuwarden

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Noord-Nederland
Geen voorrijkosten

Raamdecoratie Leeuwarden

Op zoek naar maatwerk raamdecoratie in Leeuwarden? Dan ben je bij Hazelhoff Raamdecoratie aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment dat past bij jouw woning en persoonlijke voorkeur. Wij komen bij je aan huis en geven je advies op maat, zodat jij de raamdecoratie vindt die jouw woning compleet maakt.

Raamdecoratie Leeuwarden: advies aan huis

Hazelhoff Raamdecoratie komt bij je thuis. We geven je advies over de raamdecoratie die past bij jouw woning en nemen je mee in de mogelijkheden. Je kan kiezen uit verschillende materialen, kleuren en dessins. Tijdens de afspraak nemen wij alle stalen mee, zodat jij de juiste keuze kan maken onder begeleiding van een specialist.

Soorten raamdecoratie

Welk raamdecoratie kies jij? Doe alvast ideeën op door een kijkje te nemen op onze inspiratiepagina. Op zoek naar raamdecoratie die meer privacy in huis biedt of ben je op zoek naar verduisterende gordijnen? Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie. Wij hebben de soorten raamdecoratie voor je op een rijtje gezet:

  • Overgordijnen: werken verduisterend en zorgen voor geluiddemping en isolatie
  • Vitrages en inbetweens: beperken de inkijk in je woning en worden vaak toegepast in combinatie met overgordijnen.
  • Vouwgordijnen: zijn in verschillende manieren te verstellen (top-down en bottom-up) en zijn in veel verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar.
  • Rolgordijnen: de eenvoudige en praktische oplossing. Lichtinval sturen? Kies dan voor de duo oplossing.
  • Jaloezieën: stijlvolle oplossing waarbij je zelf het daglicht en privacy kunt regelen.
  • Plisségordijnen: Zijn geschikt om warmte en zonlicht buiten te houden. Ze werken ook isoleren.
  • Shutters of binnenluiken: robuuste en stijlvolle oplossing volledig op maat. Je bepaalt zelf hoeveel licht en privacy je in huis wilt.

Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit stoffen en materialen, zo weet jij zeker dat je lang kan genieten van je nieuwe raamdecoratie.

raamdecoratie leeuwarden

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak. We starten met een vrijblijvend adviesgesprek, bekijken samen de stalen, meten de ramen op – zo weet je zeker dat het correcte gemeten wordt – plaatsen de bestelling én komen de raamdecoratie bij je monteren.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak