Zonwering Drachten maatwerk, direct
bij je thuis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Friesland
Geen voorrijkosten

Zonwering Drachten

Op zoek naar zonwering in Drachten? Bij Hazelhoff Raamdecoratie ben je aan het juiste adres. Wij komen bij je thuis en geven direct een advies over de juiste zonwering.

Zonwering Drachten: advies aan huis

Zonwering houdt de zon tegen en zorgt ervoor dat het lekker koel blijft in je woning. Je kunt hierbij kiezen voor binnen- of buitenzonwering.

Zonwering Drachten

Verschillende soorten binnen- en buitenzonwering

Zonwering is er in verschillende stijlen, kleuren en systemen. Bij de eerste afspraak kijken we elke zonwering past bij je woning en persoonlijke voorkeur. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij kiest voor zonwering. Zo brengt het een stuk privacy met zich mee, maar kan het bijvoorbeeld ook nodig zijn om te kiezen voor verduisterende zonwering. Voor buitenzonwering kun je kiezen uit het volgende assortiment:

  • Screens
  • Uitvalschermen
  • Knikarmschermen
  • Shutters
  • Markiezen
  • Rolluiken

Welke zonwering bij je past hangt af van het doel van de zonwering en je persoonlijke voorkeur. Alvast inspiratie op doen? Bekijk onze inspiratiepagina.

Maak een vrijblijvende afspraak

Advies over zonwering nodig? Of wil je kijken wat er allemaal mogelijk is voor jouw woning? Maak een vrijblijvende afspraak. We komen bij eerst bij je langs voor een adviesgesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden voor de zonwering, als jij een keuze hebt gemaakt meten we de ramen op, plaatsen de bestelling én monteren de zonwering.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak