Gordijnen Sneek, advies aan huis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Noord-Nederland
Geen voorrijkosten

Gordijnen Sneek

Op zoek naar Gordijnen in Sneek? Bij ons je aan het juiste adres voor alle soorten raambekleding.

Soorten gordijnen

Het kiezen van gordijnen kan een flinke uitdaging zijn. Gordijnen bepalen de sfeer van je interieur, daarnaast kan het ook enorm verschillen in functionaliteiten en stijlen. Zo biedt elke stof een ander lichtinval en bepaald de dikte van de stof, in welke mate de gordijnen een isolerende functie heeft. Ben jij op zoek naar gordijnen voor je woning of vakantiehuis in Sneek?

Zonwering drachten

Tips voor het uitzoeken van gordijnen

Het uitkiezen van gordijnen brengt een aantal praktische zaken met zich mee, waar je goed over na moet denken. Dit zijn een paar belangrijke zaken:

  • De juiste plooi. Er zijn veel verschillende plooien mogelijk. Lange gordijnen vragen een andere plooi dan korte gordijnen. Zorg ervoor dat je de juiste plooi bij de juiste lengte kiest.
  • Verduisterende of lichtdoorlatende gordijnen? Houd bij de gordijnen keuze er rekening mee hoeveel licht je in een ruimte wilt creëren. Je kunt kiezen uit verduisterende of lichtdoorlatende gordijnen.
  • Kies voor voldoende stof. Wat veel mensen niet weten is dat sommige stoffen nog kunnen krimpen. Dit komt door de luchtvochtigheid in huis of door het wassen. Vooral de linnen gordijnen zijn hier gevoelig voor. Houd daarom rekening met voldoende stof.
  • Gordijnen kan je op verschillende manieren ophangen. Je kunt kiezen voor een rails, roede, lussen of ringen. Elk ophangsysteem brengt weer andere functionaliteiten met zich mee. Voor welk ophangsysteem kies jij?

Gordijnen Sneek: advies aan huis

Dat de juiste raamdecoratie is dé basis van je interieur is een ding dat zeker is. Je wilt dat je  gordijnen niet alleen stijlvol zijn, het moet passen bij de ruimte en daarbij ook functioneel zijn. Wij adviseren je graag bij deze keuze en geven je persoonlijk advies, volledig op maat.

Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren en plaatsen van gordijnen. Om je het beste advies te kunnen geven over welke raamdecoratie bij jouw interieur past, werken we uitsluitend bij je thuis. Zo komen we samen tot de beste oplossing en gaan we aan de slag met je nieuwe prachtige interieur! Maak vrijblijvend een afspraak.

 

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak