Gordijnen Joure maatwerk, direct
bij je thuis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Friesland
Geen voorrijkosten

Gordijnen Joure

Je huis aankleden met gordijnen? Hazelhoff Raamdecoratie uit Joure is het adres voor alle soorten raamdecoratie. Wij maken jouw woning compleet met stijlvolle maatwerk gordijnen. Passend bij jouw woning en persoonlijke voorkeur.

Gordijnen Joure: advies aan huis

Door de vele mogelijkheden kan het lastig zijn om de juiste gordijnen te kiezen. Geen zorgen! Hazelhoff Raamdecoratie geeft advies aan huis. Je krijgt deskundig advies van een specialist die je graag laat zien welke gordijnen het beste bij jouw interieur passen. Kies bijvoorbeeld een warme, donkere tint of juist een lichte tint? Door de verschillende stalen te bekijken weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt.

Ontdek de mogelijkheden

Welke gordijnen passen bij jouw woning? Ontdek onze mogelijkheden en laat je alvast inspireren. Van overgordijnen, inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën tot aan plisségordijnen, wij hebben het allemaal. Hazelhoff Raamdecoratie levert de beste kwaliteit stoffen en komt met alle stalen bij je langs. Zo kun jij de juiste keuze maken voor het gordijn.

Gordijnen Joure

Maak een vrijblijvende afspraak

Op zoek naar nieuwe gordijnen in Joure of omgeving Friesland? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze werkwijze is als volgt we starten met een vrijblijvend adviesgesprek, nemen de stalen door en meten vervolgens de ramen op. Na het plaatsen van een bestelling komen we de gordijnen bij je thuis monteren.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak