Gordijnen Friesland maatwerk, direct
bij je thuisa

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Noord-Nederland
Geen voorrijkosten

Gordijnen Friesland

Op zoek naar nieuwe gordijnen? Zonder gordijnen is je woning niet compleet. Wij zijn dé gordijnenspecialist van Friesland en geven je advies aan huis. Samen kiezen we de juiste gordijnen passend bij de stijl en sfeer van jouw huis.

Advies aan huis

Vind je het lastig om de juiste gordijnen te kiezen voor je woning? Dat is voor nu verleden tijd. Hazelhoff Raamdecoratie komt bij je thuis. Zo zie je welke gordijnen het beste bij je interieur passen, krijg je deskundig advies van een specialist en winkel je wanneer het jou uitkomt. Wij werken op afspraak zodat je alle aandacht kunt schenken aan het kiezen van de juiste gordijnen.

Welke gordijnen kies je?

Gordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je je alvast laten inspireren? Bekijk dan onze inspiratiepagina. Kies je voor overgordijnen, inbetweens, vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën (horizontaal of verticaal) of plisségordijnen. Zoals je al ziet, de keuze is enorm. Wij komen met alle stalen bij je thuis, zo kun jij in alle rust de juiste keuze maken.

Gordijnen Joure

Gordijnen Friesland: maak een vrijblijvende afspraak

De voordelen van Hazelhoff Raamdecoratie ervaren? Maak een vrijblijvende afspraak. We starten met een vrijblijvend adviesgesprek, bekijken samen de stalen, meten de ramen op – zo weet je zeker dat het correcte gemeten wordt – bestellen vervolgens de gordijnen én komen de gordijnen bij je monteren.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak