Gordijnen advies aan huis

Plan een afspraak
Advies aan huis
De specialist van Noord-Nederland
Geen voorrijkosten

Gordijnen advies aan huis

Gordijnen maken je woning compleet! Op zoek naar passende gordijnen voor in jouw woning? Wij geven advies aan huis. Zo kun je in alle rust passende gordijnen uitzoeken voor jouw woning en persoonlijke voorkeur.  Wij zijn de gordijnspecialist en bieden jou advies en gordijnen op maat.

Gordijnen op maat met advies aan huis

Wij komen bij je thuis en geven je advies over de raamdecoratie die past bij jouw woonsituatie.  Zo kun je kiezen uit veel verschillende stoffen, kleuren en dessins. Tijdens de afspraak aan huis gaan wij alle stalen bij langs, zodat jij de juiste keuze kan maken. Wij werken op afspraak en nemen de tijd voor jouw keuze.

Laat je inspireren

Welke gordijnen kies jij? Ga jij voor overgordijnen, inbetweens, vouwgordijnen of één van de vele andere mogelijkheden? Voor wat extra inspiratie kun je onze inspiratiepagina bekijken. De keuze is enorm groot! Wij maken gebruik van de beste kwaliteit stoffen, zo weet jij zeker dat je nieuwe gordijnen mooi vallen en van goede kwaliteit zijn.

gordijnen advies aan huis

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak. We starten met een vrijblijvend adviesgesprek, bekijken samen de stalen, meten de ramen op – zo weet je zeker dat het correcte gemeten wordt – plaatsen de bestelling én komen de gordijnen bij je monteren.

Direct een afspraak maken?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak voor advies aan huis.

Plan een afspraak